Ε.Ε.Κ. ΣΕΚ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ

Το Εργατικό Κέντρο ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνειας είναι το ανώτατο καθοδηγητικό σώμα του συνόλου των Εργατικών Σωματείων των Επαρχιών Λευκωσίας και Κερύνειας, τα οποία ανήκουν στη δύναμη της ΣΕΚ. Το Εργατικό Κέντρο διευθύνει και επιβλέπει τις εργασίες των Σωματείων του μέσα στα πλαίσια των αποφάσεων που καθορίζουν τα αρμόδια όργανα της ΣΕΚ.

ΔΟΜΗ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μετοχικό Φαρμακείο ΣΕΚ Λευκωσίας

Μετοχικό Φαρμακείο ΣΕΚ Λευκωσίας

Το Ελεύθερο Εργατικό Κέντρο ΣΕΚ Λευκωσίας – Κεραύνιας, λειτουργήσει μετοχικά Φαρμακείο τα οποίο προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προς τα μέλη της ΣΕΚ αλλά και σε όλο το κοινό.

Στα πλαίσια της παραχώρησης ωφελημάτων προς τα μέλη της, η ΣΕΚ προσφέρει στο φαρμακείο της εκπτώσεις 15% σε όλα τα φάρμακα που δεν καλύπτονται από το ΓΕΣΥ καθώς και σε βιταμίνες και καλλυντικά προϊόντα.

Επίσης προσφέρεται έκπτωση ύψους 10%,σε οδοντιατρικά και παιδικά παραϊατρικά προϊόντα, εκτός από τα πανιά και τα γάλατα στα οποία δεν θα γίνεται καμιά έκπτωση.

Η έκπτωση θα γίνεται νοουμένου ότι, θα παρουσιάζεται στο ταμείο του φαρμακείου η ταυτότητα μέλους της ΣΕΚ.

Διεύθυνση: Στασάνδρου 26
Τηλέφωνο: 22764691

«Λαογραφικός Όμιλος Η Λυγερή ΣΕΚ Λευκωσία – Κερύνειας»

Ο Λαογραφικός Όμιλος «Λυγερή» ΣΕΚ Λευκωσίας - Κερύνειας ιδρύθηκε από το Ελεύθερο Εργατικό Κέντρο ΣΕΚ Λευκωσίας-Κερύνειας στις 21 Μαΐου 1991 και είχε σκοπό τη διατήρηση του κυπριακού μας πολιτισμού και της εθνικής μας ελληνικής ταυτότητας, προωθώντας τα ήθη και έθιμα και την ενθάρρυνση σε παιδιά, νέους, ενήλικες και ηλικιωμένους να συμμετέχουν και να μάθουν την κληρονομιά και τον πολιτισμό μας.

Τα επιτεύγματα του Ομίλου από το 1991 μέχρι σήμερα είναι πλούσια. Διοργανώνει ετήσια παράσταση και συμμετέχει στην Κύπρο και στο εξωτερικό, σε πολλαπλά Φεστιβάλ Λαογραφίας, εκδηλώσεις και διαγωνισμούς όπου παρουσιάζονται παραδοσιακοί χοροί, μουσική και θέατρο.

Ο Λαογραφικός Όμιλός Η Λυγερή είναι μέλος της Ομοσπονδίας Φολκλορικών Ομίλων CIOFF Κύπρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
service