Συνδικαλιστική Σχολή ΣΕΚ

Η Συνδικαλιστική Σχολή της ΣΕΚ, έχει ιδρυθεί το 1979 με στόχο να δώσει στους εργαζόμενους και στα συνδικαλιστικά μας στελέχη τα εφόδια και τις γνώσεις για να είναι σε θέση να  προστατεύουν τα δικαιώματά τους και να προωθήσουν τα συμφέροντά τους μέσα σε μια κοινωνία και οικονομία που αλλάζει συνεχώς.

Η απόκτηση δεξιοτήτων δεν είναι απλά ένα πλεονέκτημα – είναι αναγκαιότητα. Στο πλαίσιο αυτό, τα προγράμματά μας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, από τεχνικές και ψηφιακές δεξιότητες μέχρι κοινωνικές και διαπραγματευτικές ικανότητες.

Κάθε πρόγραμμα σχεδιάζεται με στόχο να κάνει τους συμμετέχοντες πιο ικανούς και έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας και η πεποίθηση μας είναι ότι, η δια βίου μάθηση και η συνεχής ανάπτυξη δεξιοτήτων, καθιστούν τους εργαζόμενους πιο προσαρμοστικούς και ανταγωνιστικούς.

Έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες  με οργανώσεις και εκπαιδευτικά ιδρύματα και εκπαιδευτές που μας επιτρέπει να φέρνουμε στα μέλη μας τις πιο φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες στον τομέα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης.

Η ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση άνοιξε νέους δρόμους για εμάς. Εκπροσωπούμε τα συμφέροντα των εργαζομένων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε, να μαθαίνουμε και να προσφέρουμε γνώση που κάνει τη διαφορά.

Η Συνδικαλιστική Σχολή της ΣΕΚ είναι ο σύμμαχος κάθε εργαζόμενου που επιθυμεί να εξελιχθεί, να μάθει και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του σήμερα και του αύριο. Υποστηρίζουμε όλους τους εργαζόμενους μέλη μας σε κάθε βήμα, προσφέροντας γνώση, δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση για να αντιμετωπιστούν με επιτυχία τις προκλήσεις της νέας εποχής. Ενωμένοι, δημιουργούμε το μέλλον της εργασίας με τη δύναμη της μάθησης και της συνεχούς εξέλιξης.