Ημερίδα ΣΕΚ: Ασφάλεια στο διαδίκτυο 11/02/2016

Ημερίδα ΣΕΚ: Ασφάλεια στο διαδίκτυο 11/02/2016

Η ΣΕΚ Λεμεσού, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Νευροεπιστήμης και Τεχνολογίας Κύπρου, διοργανώνουν την ημερίδα με θέμα την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, και με σύνθημα «Ας χτίσουμε μαζί ένα καλύτερο διαδίκτυο για όλους», με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στις 9 Φεβρουαρίου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 6μμ στο Οίκημα της ΣΕΚ Λεμεσού και θα τελεστεί υπό την Αιγίδα του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού – και – Ψηφιακού Πρωταθλητή της Κύπρου, Δρ. Στέλιου Χειμώνα.

Στην ημερίδα θα γίνει ενημέρωση για το νομοθετικό πλαίσιο που διέπει το ηλεκτρονικό έγκλημα στην χώρα μας καθώς επίσης και για τους κινδύνους και τρόπους προφύλαξης των χρηστών του διαδικτύου, από εκπροσώπους του Τμήματος Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας Κύπρου, του Ινστιτούτου Νευροεπιστήμης και Τεχνολογίας Κύπρου, του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου και της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Προστασίας και Ευημερίας του Παιδιού.

0 Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>