7η Νοσηλευτική ημερίδα Νοσηλευτικής & Μαιευτικής • Μοριοδοτιμένο σεμινάριο 5 Διεθνών Μονάδων: «Διαχείριση Έργου και αποφυγή συγκρούσεων στο κλάδο των νοσηλευτών»

7η Νοσηλευτική ημερίδα Νοσηλευτικής & Μαιευτικής • Μοριοδοτιμένο σεμινάριο 5 Διεθνών Μονάδων: «Διαχείριση Έργου και αποφυγή συγκρούσεων στο κλάδο των νοσηλευτών»

Στα πλαίσια των εργασιών της 7ης Νοσηλευτικής ημερίδας Νοσηλευτικής και Μαιευτικής που διοργανώνει το Ε.Ε. Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνειας και η Κλαδική Νοσηλευτών & Μαιών της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κύπρου ΣΕΚ, διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Συνδικαλιστική Σχολή της ΣΕΚ σεμινάριο με θέμα «Διαχείριση Έργου και αποφυγή συγκρούσεων στο κλάδο των νοσηλευτών»».

Το σεμινάριο που είναι διάρκειας 6 ωρών θα τύχει μοριοδότησης από την Επιτροπή Μοριοδότησης του ΠΑΣΥΝΜ με 5 Διεθνείς Μονάδες Συνεχιζόμενης Νοσηλευτικής Εκπαίδευσης και θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία της ΣΕΚ στη Λευκωσία.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι:
• Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 (8:00 π.μ. με 2:30 μ.μ.), εγγραφή μέχρι 22 Μαρτίου 2024
• Τέταρτη 8 Μάϊου 2024 (8:00 π.μ. με 2:30 μ.μ.), εγγραφή μέχρι 12 Απριλίου 2024
• Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 (8:00 π.μ. με 2:30 μ.μ.), εγγραφή μέχρι 26 Απριλίου 2024

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι €10, επιχορηγημένη τιμή, για τα εγγεγραμμένα μέλη της ΣΕΚ και €50 για τα μη εγγεγραμμένα μέλη της ΣΕΚ.

Στους συμμετέχοντες θα προσφερθεί γεύμα κατά το μεσημεριανό διάλειμμα καθώς και καφές με σνακ στο πρωινό διάλειμμα.
Για την συμμετοχή στο σεμινάριο είναι απαραίτητή η ηλεκτρονική εγγραφή στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού «ΕΡΜΗΣ» που θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.anad.org.cy (Απευθείας σύνδεσμος https://ermis.anad.org.cy/#/front )

Πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής μπορείτε να βρείτε σε βίντεο που θα σας σταλεί στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Για περεταίρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετέ με τον συνάδελφο Ζάχο Φυσεντζίδη στο τηλέφωνο 99518097

Υπάρχει μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων σε κάθε ημερομηνία, ως εκ τούτου η επιλογή της ημερομηνίας που θα επιλεχθεί θα είναι οριστική. Για την παραχώρηση της μοριοδότησης θα πρέπει οι συμμετέχοντες να παρακολουθήσουν ολόκληρο το πρόγραμμα του σεμιναρίου.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο μπορούν να κάνουν χρήση της εκπαιδευτικής αδείας που προβλέπεται στη συλλογική σύμβαση, η οποία είναι με πλήρεις απολαβές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν την ημερομηνία που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο συμπληρώνοντας το ακόλουθο έντυπο συνοδευόμενο από το ανάλογο χρηματικό ποσό.