21η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Ε.Ε. Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνειας.

21η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη Ε.Ε. Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνειας.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στα κεντρικά Γραφεία της ΣΕΚ στην Λευκωσία, η 21η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη, του Ελεύθερου Εργατικού Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνειας.

Τη συνδιάσκεψη, της οποίας οι εργασίες στέφθηκαν με μεγάλη επιτυχία, χαιρέτισαν ο Επαρχιακός Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνειας συν. Πάμπος Ιωαννίδης και ο Γενικός Γραμματέας της ΟΙΥΚ – ΣΕΚ συν. Ελισσαίος Μιχαήλ.

Ο Γραμματέας του Σωματείου συν. Μιχάλης Καζαμίας ανέγνωσε τον απολογισμό της δράσης του Σωματείου κατά την τελευταία τετραετία και αναφέρθηκε στα τρέχοντα εργασιακά θέματα που αφορούν τους τομείς που δραστηριοποιείται το Σωματείο. Έγινε επίσης απολογισμός τόσο των οργανωτικών όσο και των οικονομικών αποτελεσμάτων, της υπό ανασκόπησης περιόδου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνδιάσκεψης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην ΣΕΚ, στελέχη του Σωματείου που αφυπηρέτησαν.

Οι εργασίες της 21ης Επαρχιακής Συνδιάσκεψης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνειας, ολοκληρώθηκαν με την εκλογή του νέου Επαρχιακού Συμβουλίου του Σωματείου.