Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι εργαζόμενοι στις Τραπεζικές και Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες,
 
Λόγω της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που βρίσκεται η χώρα και της παρατεταμένης υγειονομικής κρίσης,  επικοινωνούμε μαζί σας για να σας πληροφορήσουμε τα ακόλουθα:
 
Είμαστε στη διάθεση σας για οποιεσδήποτε απορίες που ενδεχομένως να έχετε, ή να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες που αφορούν στο εργασιακό σας καθεστώς, στη βάση των οδηγιών που έχουν ληφθεί από τις αρμόδιες αρχές αλλά και τα μέτρα που έλαβαν ξεχωριστά ο κάθε χρηματοοικονομικός οργανισμός.
 
Σας ενημερώνουμε  ότι μπορείτε ελεύθερα να μας καλείτε στα κινητά μας τηλέφωνα ή να θέλετε μπορείτε να αποταθείτε σε μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 
Σχετικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε  στην ιστοσελίδα της ΣΕΚ www.sek.org.cy
 
Οι μόνες οδηγίες σε σχέση με τα προληπτικά μέτρα υγιεινής στους χώρους εργασίας είναι αυτές που εκδόθηκαν και επικαιροποιούνται από τις αρμόδιες αρχές της  Κυπριακής Δημοκρατίας.
 
Είναι οδηγίες οι οποίες εκδίδονται κατόπιν διαβουλεύσεων μεταξύ των Κοινωνικών Εταίρων και του Κράτους και αφορούν στον τρόπο καθως και τη  διαδικασία στην παροχή των οποιωνδήποτε παροχών ή εναλλακτικών ωφελημάτων. Μόνο αυτές θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και να εφαρμόζονται.
 
Σε περιπτώσεις που σας προταθούν οποιεσδήποτε αλλαγές στο μέχρι σήμερα τρόπο εργασία σας, θα πρέπει το συνδικαλιστικό κίνημα να τυγχάνει πλήρους ενημέρωσης, ώστε  να γίνει ο απαιτούμενος διάλογος με τον οποιονδήποτε εργοδότη θέλει να προτείνει οποιαδήποτε ενδεχόμενη αλλαγή.
Συνιστούμε όπως ενημερώνεται η Συντεχνία για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων.
 
Συνιστούμε επίσης, όπως επισκέπτεστε την ιστοσελίδα της ΣΕΚ (www.sek.org.cy) η όποια παρέχει συνεχή ενημέρωση για θέματα που αφορούν τις εξελίξεις και στις συνεχώς αναθεωρημένες αποφάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας στο σύνδεσμο  https://www.sek.org.cy/index.php/blog/item/1152-covid-19-oles-oi-enimeroseis
 
Σημειώνουμε επίσης πως, τα μέτρα που λαμβάνονται είναι στοχευμένα μεν, αλλά όχι εξαντλητικά και ως εκ τούτου, αυτά θα αναπροσαρμόζονται ανάλογα με τις εξελίξεις και τις ανάγκες που προκύπτουν, για τον σχεδιασμό περαιτέρω ρυθμίσεων.
 
Με δεδομένο το γεγονός πως, η ΣΕΚ συμμετέχει άμεσα, σε συνεργασία με τους αρμόδιους Υπουργούς, στη διαδικασία διαβούλευσης, καθορισμού και παρακολούθησης της εφαρμογής των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται, με γνώμονα την υγεία του λαού, σας καλούμε όπως σε περίπτωση που εντοπίζετε προβλήματα στην υλοποίησή τους στο χώρο εργασίας ή προκύπτουν συμπληρωματικές εισηγήσεις οι οποίες μπορούν να λειτουργήσουν επιπρόσθετα ενισχυτικά προς τη συλλογική προσπάθεια, μην διστάσετε να μας ενημερώσετε ανάλογα.
 
Υπενθυμίζουμε πως, τα μέτρα αποσκοπούν στην όσο το δυνατό καλύτερη διαχείριση της κατάστασης και είναι προσωρινά, δίνοντας προτεραιότητα:
 
• Στη στήριξη και προστασία της απασχόλησης και των εργαζομένων
 
• Στην αποτροπή επιβολής μονομερών και αυθαίρετων αποφάσεων
 
• Στη μείωση του κινδύνου, αποσυμφορίζοντας το εργασιακό περιβάλλον, μέσα από την προώθηση της τηλεργασίας και της εργασίας από το σπίτι
 
• Στη στήριξη των ευάλωτων και ευπαθών ομάδων
 
• Στην παροχή διευκολύνσεων και στήριξης των εργαζομένων γονιών, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στους μονογονιούς, για τη φροντίδα των παιδιών που βρίσκονται στο σπίτι
 
Η ΣΕΚ συνεχίζει να συνδικαλίζεται και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση με σύνεση και υπευθυνότητα, για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση και να επανέλθουμε σε συνθήκες υγείας, εργασιακής σταθερότητας, κοινωνικής συνοχής και οικονομικής ανάπτυξης.
 
Στις δύσκολες αυτές στιγμές, η σκέψη όλων μας είναι στους συνανθρώπους μας  οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Επίσης, δεν κρύβομαι το σεβασμό μας στο σημαντικό και δύσκολο έργο που επιτελούν οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής. Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό. Οι λειτουργοί υγείας είναι αυτοί που  θέτουν τον εαυτό τους  στην υπηρεσία της πατρίδας, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου  αποδεικνύοντας έμπρακτα και υπενθυμίζοντας σε όλους εμάς ότι όντως ασκούν λειτούργημα.  Και τους ευχαριστούμε.
 
19 Μαρτίου 2020
 
Από την Ο.Ι.Υ.Κ -  Σ.Ε.Κ.

Οι στιγμές που η κοινωνία μας διέρχεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19 (κορονοϊoύ) είναι πρωτόγνωρες.

Την ώρα που ο πληθυσμός της πατρίδας μας δοκιμάζεται και ανησυχεί, πέραν από τις ενέργειες της πολιτείας προς αντιμετώπιση της κρίσης, οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, θέτουν τους εαυτούς τους στην πρώτη γραμμή προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας μας.

Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κύπρου (Ο.Ι.Υ.Κ. - Σ.Ε.Κ.) νιώθει την ανάγκη δημόσια να συγχαρεί και να ευχαριστήσει όλους τους εργαζομένους στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα της υγείας, τους νοσηλευτές, γιατρούς, ερευνητές, ακτινολόγους, χημικούς, φαρμακοποιούς και όλο το παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό των νοσοκομείων και των ιατρικών κέντρων. Ευχαριστίες εκφράζει και στην ομάδα του Τμήματος Μοριακής Ιολογίας, του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου που έχει όλη την ευθύνη για τη διεκπεραίωση όλων των ύποπτων δειγμάτων για τον ιό που προκαλεί το Covid-19.

Η επιστημονική επάρκεια, η επαγγελματική συνέπεια και η κοινωνική ευαισθησία είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το επάγγελμα από το λειτούργημα.

Οι εργαζόμενοι στον τομέα της Υγείας το αποδεικνύουν κατ’ επανάληψη και το επιβεβαιώνουν όποτε χρειαστεί ότι, ανταποκρίνονται επάξια στη ξεχωριστή αυτή σημαντική αποστολή τους.

Από την Ο.Ι.Υ.Κ. - Σ.Ε.Κ.

Αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κύπρου - ΣΕΚ με επικεφαλή τον γενικό γραμματέα της ΟΙΥΚ - ΣΕΚ Ελισαίο Μιχαήλ, είχε συνάντηση την Παρασκευή 6 Μαρτίου με τον γενικό διευθυντή και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξεως. Κατά την συνάντηση παραδόθηκε ψήφισμα που εγκρίθηκε από το 12ο Παγκύπριο Συνέδριο της ΟΙΥΚ – ΣΕΚ, προς τον υπουργό δικαιοσύνης που αφόρα καθήκοντα και ευθύνες των Φρουρών Ασφαλείας.
 
Στο ψήφισμα παρατίθενται εισηγήσεις για τροποποίηση της σχετικής νομοθεσίας που αφόρα τους φρουρούς ασφαλείας σε θέματα όπως:  την προώθηση της υποχρεωτικής συνεχούς επιμόρφωσης των εργαζόμενων στο κλάδο, το διαχωρισμό των καθηκόντων των ιδιωτών φρουρών ασφάλειας από τους φρουρούς που εργάζονται σε ιδιωτικά γραφεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, το διαχωρισμό της άδειας του φύλακα σε κατηγορίες ανάλογα με την ειδίκευση και την επαγγελματική δραστηριότητα, την πιστοποιημένη γνώση της ελληνικής γλώσσας επιπέδου Β1 ως προϋπόθεση για έκδοση αδείας φρουρού ασφαλείας, την εισαγωγή μηχανογραφικού συστήματος από την αστυνομία για 24ωρη καταγραφή των σημείων εργασίας των φρουρών ασφαλείας, την συμβολή των εταιρειών στο κόστος έκδοσης της αδείας του φρουρού και την κατάργηση του κόστους μεταφοράς της άδειας φρουρού ασφαλείας στις περιπτώσεις μετακίνησης από μία εταιρεία σε άλλη.
 
 
 
Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του ψηφίσματος προς τον υπουργό Δικαιοσύνης 

Η ηγεσία της  νεοσύστατης  Παγκύπριας Συντεχνίας Τραπεζικών Υπαλλήλων ΠΑΣΥΤΥ [ΟΙΥΚ –ΣΕΚ]  συναντήθηκε χθές  με  τον  Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου. Ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ των  δύο πλευρών  η  οποία είχε  φιλοφρονητικό χαραχτήρα. Εκ μέρους της συντεχνιακής πλευράς συμμετείχαν, ο γενικός γραμματέας της ΣΕΚ Ανδρέας Φ.  Μάτσας, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας  Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ  Ελισσαίος Μιχαήλ, ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΤΥ Ανδρέας  Χριστοφή και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργίου.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στον Τραπεζικό χώρο  της Κύπρου και τις μεγάλες προκλήσεις που  προκύπτουν  λόγω της ψηφιοποίησης των τραπεζικών υπηρεσιών.

Ο Σύνδεσμος Τραπεζών αποδέχθηκε εισήγηση της ΠΑΣΥΤΥ όπως γίνουν κοινά σεμινάρια για επιμόρφωση του προσωπικού γύρω από τα νέα τραπεζικά  δεδομένα  στην Ευρώπη και  εκπαίδευση στην  τεχνολογία της ψηφιοποίησης. Προς τούτο,  συμφωνήθηκε όπως αξιοποιηθεί η συμμετοχή του συνδικαλιστικού κινήματος της ΣΕΚ στη  Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Συνδικάτων Ιδιωτικού Τομέα, UΝΙ Europa, με την οποία ο Σύνδεσμος Τραπεζών συνεργάζεται σε διάφορα επίπεδα.  Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχισθούν, αναδεικνύοντας την περαιτέρω  εμπλοκή   της νέας συντεχνίας στα τραπεζικά δρώμενα της Κ ύπρου.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ  ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ [ ΟΙΥΚ –ΣΕΚ]

ΛΕΥΚΩΣΙΑ  28/02/2020

Υπεγράφη την Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου η πρώτη Συλλογική Σύμβαση μεταξύ των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ και του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δια Βίου Μάθησης. Την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης εκ μέρους του οργανισμού υπέγραψε ο πρόεδρός του Δρ. Ονησίφορος Ιορδάνους και εκ μέρους των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ οι συνάδελφοι Ζάχος Φυσεντζίδης και Κώστας Κωνσταντίνου αντίστοιχα.

Συμφώνα με όσα δήλωσε ο οργανωτικός γραμματέας του Ε.Ε. Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ Λευκωσίας – Κερύνειας Ζάχος Φυσεντζίδης, η υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης αποτελεί το επιστέγασμα μια προσπάθειας, η οποία είχε ως στόχο την διασφάλιση και κατοχύρωση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων στο ΙΔΕΠ Δια Βίου Μάθησης και που παράλληλα σηματοδοτεί την απαρχή μίας νέας εποχής στα εργασιακά θέματα του οργανισμού. Συνεχίζοντας ο συν. Ζάχος Φυσεντζίδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του πρός τον πρόεδρο και στα μέλη υφιστάμενου διοικητικού Συμβουλίου του οργανισμού καθώς και σε μέλη του τέως Δ.Σ. για την εποικοδομητική στάση που επέδειξαν.

Κύρια ασχολία του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης είναι η διαχείριση των κονδυλίων που παραχωρούνται στην Κύπρο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη συμμετοχή Κυπρίων δικαιούχων σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Το ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης διαχειρίζεται το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+.

Στους σκοπούς του ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης περιλαμβάνονται η προώθηση των στόχων και πολιτικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στους τομείς της Εκπαίδευσης και Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και η προώθηση των στόχων και πολιτικών της Κυπριακής Δημοκρατίας στους τομείς αυτούς.

Κάποιοι συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από αναλήθειες, ανακρίβειες, ψεύδη και κατασκευασμένα παραμύθια για να αποφύγουν τα λάθη και τις ευθύνες τους και μάλιστα επιχειρούν να τις φορτώσουν σε άλλους. Ως απάντηση στην ανακοίνωση τους 23/01/2020 σας παραπέμπουμε στην ίδια την πρόταση που επίσημα το Δ.Σ. ΚΕΔΙΠΕΣ στις 16/7/2019 κοινοποίησε προσωπικά στον καθένα σας μαζί με επιστολή που αντίκρουε τις θέσεις άλλων και δικαιολογούσε τη συγκεκριμένη πρόταση. Σας ερωτούμε λοιπόν, σε ποια σημεία της πρότασης αυτής καταργούνται:οι ετήσιες προσαυξήσεις . ταμεία υγείας . ενιαία Συλλογική Σύμβαση . η μονιμότητα σας . η αποχώρηση 100 (εκατό) συνάδελφων . κατάργηση συμφωνίας για μεταφορά στην ALTAMIRA (αλήθεια ποιοι έχουν υπογράψει αυτή τη συμφωνία; Είναι ξεκάθαρο ότι κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο και παραφέρονται με ασύστολα ψεύδη. Τους προκαλούμε να δώσουν στην δημοσιότητα έστω και μια ενυπόγραφη συμφωνία είτε με την πρώην Σ.Κ.Τ., είτε με την ΚΕΔΙΠΕΣ, είτε με την ALTAMIRA από το 2013 και μετά. Με ποιο δικαίωμα επικαλούνται συμφωνίες που δεν υπέγραψαν ποτέ. Απλά ήταν θεατές, ακολουθούσαν τις εξελίξεις και μετά τις επέκριναν ρίχνοντας πέτρες. Οι δίκες μας αλήθειες είναι καταγραμμένες και πολύ καλά γνωστές σε όλους σας αφού πέρασαν όλες από τις Γενικές μας Συνελεύσεις και είναι όλες οι Συμφωνίες που σας ακολουθούν και σας εξασφαλίζουν, γιατί φροντίσαμε να δεσμεύσουμε τους εργοδότες σας με την υπογραφή τους. Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι η πρόταση για την αποχώρηση 100 συναδέλφων από την ΚΕΔΙΠΕΣ, η αποδέσμευση των μεταφερομένων στην ALTAMIRA και η πρόταση για την παραχώρηση των ετήσιων προσαυξήσεων βάση τις κλίμακες των πρώην ΣΠΙ, έγινε στην τελευταία μας συνάντηση με το Δ.Σ. ΚΕΔΙΠΕΣ (και τέσσερις μήνες μετά από την πρόταση που είχαμε ενώπιον μας και είχαμε αποδεκτεί, μετά και την έγκριση της από τις Επαρχιακές Γενικές μας Συνελεύσεις) τις οποίες απορρίψαμε και προς ένδειξη της έντονης διαφωνίας μας αποχωρήσαμε από την συνάντηση. Σε αντίθεση με αυτούς που σε συνάντηση που ακολούθησε μετά τη δική μας, την αποδέχτηκαν, έδωσαν συγχαρητήρια στο Δ.Σ., πανηγύρισαν για το αποτέλεσμα και το χειρότερο από όλα έδωσαν και παράταση χρόνου για την περαιτέρω συνέχιση του διαλόγου μέχρι τον Απρίλιο. Γιατί άραγε; Για ακόμα μια φορά επαναλαμβάνουμε ότι οι εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα είναι πολύ σοβαρές και αυτό που προέχει για τους εργαζομένους στην ΚΕΔΙΠΕΣ και ALTAMIRA είναι η μέγιστη συνδικαλιστική ενότητα και υπευθυνότητα για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε τα θέματα που προκύπτουν προς όφελος των μελών μας, αλλά και όλων των συναδέλφων και όχι οι οποιεσδήποτε Συντεχνιακές σκοπιμότητες. Για αυτό το λόγο δεν πρόκειται να επανέλθουμε, αφήνοντας όλους μας στη δική σας κρίση. Εκ των Συντεχνιών ΠΕΟ και ΣΕΚ 28/01/2020
Σελίδα 1 από 10

Επαγγελματικές Ομοσπονδίες

Ο.Υ.ΞΕ.Κ.Α. - ΣΕΚ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ο.Υ.ΞΕ.Κ.Α - ΣΕΚ
ΔΟΜΗ - ΣΩΜΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΦΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
ΤΑΞΙΔΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕΚ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΠΑΦΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 3.3.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HOLIDAY INN 14.3.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 11.9.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HOLIDAY INN 6-11.9.2012
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 2-6.7.2013
ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ
Ο.ΜΕ.ΠΕ.ΓΕ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της ΟΜΕΠΕΓΕ - ΣΕΚ
Καταστατικό
Αποφάσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
Επικοινωνία
Ο.Ε.Κ.Δ.Υ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.Ε.Κ.Δ.Υ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΕΝΤΥΠΑ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Επικοινωνία
Ο.ΒΙ.Ε.Κ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.ΒΙ.Ε.Κ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΕΝΤΥΠΑ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
14ο Παγκύπριο Συνέδριο
Επικοινωνία
Ο.Η.Ο. - ΣΕΚ
Ο.Ι.Υ.Κ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.Ι.Υ.Κ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ / ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
12ο Παγκύπριο Συνέδριο
Ο.ΟΙ.Μ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.ΟΙ.Μ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
Επικοινωνία

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo