Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish

Ταμείο Ευημερίας

Η Ομοσπονδία μας δίδει σημαντική βαρύτητα για την Ευημερία των μελών της και για το λόγο αυτό έχει δημιουργήσει ταμείο ευημερίας από το 1987 το οποίο λειτουργεί με βάση ειδικούς κανονισμούς.

Τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του Ταμείου η Ομοσπονδία μας χρησιμοποιούσε μέρος των χρημάτων του ταμείου και ενοικίαζε διαμερίσματα σε παραθαλάσσιες περιοχές τα οποία χρησιμοποιούσαν οικογένειες μελών μας. Με την ενδυνάμωση του ταμείου προχωρήσαμε στην δημιουργία ιδιόκτητων εξοχικών διαμερισμάτων στην περιοχή Παραλιμνίου. Η αγορά γης έγινε το 1999 και οι εργασίες κατασκευής του συγκροτήματος ξεκίνησαν το 2000. Το έργο ολοκληρώθηκε σε 3 φάσεις , η τελευταία φάση ολοκληρώθηκε το 2005. Το συγκρότημα διαθέτει σήμερα 55 διαμερίσματα με πλήρη εξοπλισμό, πισίνα , εστιατόριο , καφετερία ,μπαρ ,παιχνιδότοπο και άλλους κοινόχρηστους χώρους Το συγκρότημα διαθέτει επίσης εκπαιδευτικό κέντρο το οποίο περιλαμβάνει ειδικά διαρρυθμισμένη αίθουσα για σεμινάρια , δωμάτια μεταφράσεων, οπτικοακουστικό εξοπλισμό κλπ. Στο χώρο αυτό διεξάγονται κάθε χρόνο τα σεμινάρια των αξιωματούχων της ΣΕΚ που διαρκούν περίπου 5 εβδομάδες , και διεξάγονται επίσης άλλα εξειδικευμένα σεμινάρια που είναι υπό την αιγίδα της ΣΕΚ αλλά και άλλων Ευρωπαϊκών Ινστιτούτων με τα οποία συνεργαζόμαστε.

Η Ομοσπονδία τα τελευταία χρόνια αναβάθμισε περαιτέρω το ιδιόκτητο μας συγκρότημα και προχώρησε σε ουσιαστική ανακαίνιση όλων των χώρων και εγκαταστάσεων. Δημιουργήσαμε υποδομές και εγκαταστάσεις για ανάπηρα άτομα, και βελτιώσαμε σημαντικά τις προσφερόμενες υπηρεσίες με στόχο την καλύτερη διαμονή και ψυχαγωγία των εργαζομένων μελών.

Η Ομοσπονδία μας μέσα επίσης στο γενικότερο πλαίσιο της κοινωνικής της αποστολής, φιλοξενεί δωρεάν στο εξοχικό συγκρότημα Παραλιμνίου, ομάδες παιδιών που αντιμετωπίζουν ειδικά προβλήματα, όπως και ομάδες άλλων ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Εκτός από το ιδιόκτητο συγκρότημα μας στο Παραλίμνι , το Ταμείο Ευημερίας της ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ χρησιμοποιεί αριθμό διαμερισμάτων στο εξοχικό συγκρότημα της ΣΕΚ στο Πισσούρι το οποίο λειτούργησε τον Ιούλιο του 2006.

.

Η Ομοσπονδία επίσης, με απόφαση των συλλογικών της οργάνων, έχει συνεισφέρει στην ανοικοδόμηση των καινούριων εξοχικών  διαμερισμάτων στον Κ. Αμίαντο με συμφωνία όπως ένας αριθμός διαμερισμάτων να αποτελεί μόνιμα δικαίωμα χρήσης για τα μέλη της Ομοσπονδίας μας.

Και τα δύο εξοχικά συγκροτήματα της ΣΕΚ, Πισσούρι και Κ. Αμίαντος, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και διευκολύνσεις για άνετες και ευχάριστες διακοπές, περιλαμβανομένων πισινών, καφεστιατορίων και άλλων ανέσεων. Επιπρόσθετα η Ομοσπονδία συνεχίζει την ενοικίαση πρόσθετων διαμερισμάτων στον Πρωταρά και στην περιοχή Πόλης Χρυσοχούς στην προσπάθεια της για καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών της.

Με βάση τα στοιχεία του μηχανογραφημένου συστήματος κάθε χρόνο απολαμβάνουν τις θερινές τους  διακοπές στα εξοχικά μας διαμερίσματα  (ιδιόκτητα και ενοικιαζόμενα) πέραν των 1200 οικογενειών μελών μας κάθε χρόνο. Επιπρόσθετα πολλές άλλες εκατοντάδες μελών απολαμβάνουν τα εξοχικά διαμερίσματα την υπόλοιπη περίοδο και τα Σαββατοκύριακα.

Το Ταμείο Ευημερίας δεν περιορίζεται μόνο στην λειτουργία των εξοχικών διαμερισμάτων. Από το 2008 έχουμε εισάξει με επιτυχία τον θεσμό των επιχορηγημένων κρουαζιέρων και εκδρομών εξωτερικού εξυπηρετώντας πέραν των 300 οικογενειών μελών ετησίως. Βοηθούμε επίσης οικονομικά πολλά μέλη μας που αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες λόγω προβλημάτων υγείας και προς το σκοπό τούτο έχουμε στηρίξει εκατοντάδες οικογένειες μελών μας τα τελευταία χρόνια.

Επιχορηγούμε επίσης πολλές ψυχαγωγικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται από τα Σωματεία μας και τα Εργατικά κέντρα καθώς και άλλες εκδηλώσεις των τμημάτων νεολαίας κα άλλων Σωμάτων. 

Επαγγελματικές Ομοσπονδίες

Ο.Υ.ΞΕ.Κ.Α. - ΣΕΚ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ο.Υ.ΞΕ.Κ.Α - ΣΕΚ
ΔΟΜΗ - ΣΩΜΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΦΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
ΤΑΞΙΔΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕΚ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΠΑΦΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 3.3.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HOLIDAY INN 14.3.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 11.9.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HOLIDAY INN 6-11.9.2012
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 2-6.7.2013
ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ
Ο.ΜΕ.ΠΕ.ΓΕ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της ΟΜΕΠΕΓΕ - ΣΕΚ
Καταστατικό
Αποφάσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
Επικοινωνία
Ο.Ε.Κ.Δ.Υ. - ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΕΝΤΥΠΑ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Επικοινωνία
Ο.ΒΙ.Ε.Κ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.ΒΙ.Ε.Κ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΕΝΤΥΠΑ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
14ο Παγκύπριο Συνέδριο
Επικοινωνία
Ο.Η.Ο. - ΣΕΚ
Ο.Ι.Υ.Κ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.Ι.Υ.Κ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ / ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
12ο Παγκύπριο Συνέδριο
Ο.ΟΙ.Μ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.ΟΙ.Μ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
Επικοινωνία

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo