Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish

Οι συντεχνίες ΟΕΚΔΥ - ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ - ΠΕΟ εκφράζουν την έντονη απογοήτευση και δυσαρέσκεια τους για τις δηλώσεις του Υ.Π.Π.Α.Ν. κυρίου Πρόδρομου Προδρόμου, για την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε έφεση στο Ανώτατο Δικαστήριο, στην καταδικαστική απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου για την αγορά υπηρεσιών των εργαζομένων στα ΑΒΠ του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας . Η στάση του Υπ. Παιδείας ακυρώνει την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 28ης Μαρτίου 2018, (Αρ. Απόφασης 84.671) με την οποία το Υπουργικό Συμβούλιο δεσμεύτηκε να συμμορφωθεί πλήρως με την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου.

Η απόφαση του διοικητικού Δικαστηρίου χαρακτηρίζει αυτή την ενέργεια αλλαγής του καθεστώτος απασχόλησης εσφαλμένη ως πεπλανημένη, αποτέλεσμα μη δέουσας έρευνας και συνακολουθά ως αναιτιολόγητη, δηλαδή άκυρη και καταχρηστική. Από το 2013 μέχρι σήμερα, οι Συντεχνίες μας κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια και λειτούργησαν εποικοδομητικά μέσα από τον διάλογο, για να καταλήξουν σε συμφωνία για επαναφορά σε καθεστώς εργοδότησης, συμβάλλοντας με πολλές εισηγήσεις στον εξορθολογισμό και εκσυγχρονισμό αυτών των προγραμμάτων.

Σε συνέχεια της σχετικής απόφασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στις 15 Νοέμβριου του 2019 ο Γενικός Διευθυντής απέστειλε κατεπείγον επιστολή στο Γενικό Εισαγγελέα στην οποία αναφέρει την εκτενή διαβούλευση που έγινε με τις συντεχνίες ΣΕΚ και ΠΕΟ, θέτει ερωτήματα και ζητά απαντήσεις με πρόθεση την κατάργηση της αγοράς υπηρεσιών. Δυστυχώς αποδεικνύεται από τα γεγονότα ότι το Υπουργείο Παιδείας είχε άλλες σκέψεις και επιλογές . Εκ των γεγονότων φαίνεται ότι η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για αποδοχή της απόφασης του Διοικητικού Δικαστηρίου δεν ήταν ειλικρινής αφού τώρα που υπάρχει αυτή αθετεί τη δέσμευση του και μελετά σε συνεργασία με την νομική Υπηρεσία θέμα έφεσης.

Δικαιολογημένα και αναμενόμενα η στάση του Υπ. Παιδείας δημιουργεί σοβαρές αντιδράσεις των εργαζομένων. Η ΠΕΟ και η ΣΕΚ βγαίνουμε μπροστά, στηρίζουμε και συνταυτιζόμαστε στις όποιες αποφάσεις τους. Είναι φανερό ότι η θέση του Υ.Π.Π.Α.Ν. για να εφεσιβάλει την απόφαση του Δ.Δ. είναι προσπάθεια συνέχισης της άδικης μεταχείρισης και της εκμετάλλευσης αυτών των εργαζομένων, με την χειρότερη μορφή απασχόλησης που οδηγεί στην θυματοποίηση και στον εκμηδενισμό κάθε εργασιακού δικαιώματος.

Καλούμε το Υπουργείο Παιδείας και γενικότερα την Κυβέρνηση να μην προχωρήσουν και να εφεσιβάλουν την εν λόγω απόφαση και να σεβαστούν την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου τηρώντας την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου ημερομηνίας 28 Μαρτίου 2018 με άμεση υλοποίηση της με την επαναφορά των εργαζομένων σε μισθωτή απασχόληση. Σε διαφορετική περίπτωση είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε μαζί με όλους τους εργαζόμενους στα ΑΒΠ σε λήψη όλων των αναγκαίων νομικών και συνδικαλιστικών μέτρων.

Σε ό,τι αφορά τις οργανώσεις μας παραμένουμε σε ετοιμότητα να συνεργαστούμε με το Υπουργείο Παιδείας και με την Κυβέρνηση ούτως ώστε το συντομότερο δυνατό να επιτευχθεί μεταξύ μας συμφωνία που θα προβλέπει όλα όσα χρειάζονται για την επαναφορά σε καθεστώς εργοδότησης προς όφελος όλων των πλευρών.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 η παγκύπρια συνέλευση των εκπαιδευτικών των Μουσικών Σχολείων στην παρουσία του Γενικού Γραμματέα της ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ συν. Γιώργου Κωνσταντίνου και του αντιστοίχου συναδέλφου της ΠΕΟ. Πέραν από την περιορισμένη φυσική παρουσία λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων, δόθηκε η ευκαιρία να διεξαχθεί διαδικτυακά η συνέλευση δίνοντας την ευκαιρία να έχει συμμετοχή μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών.

Η συνέλευση ασχολήθηκε με τα εργασιακά θέματα των εκπαιδευτικών που απασχολούνται στα Μουσικά Σχολεία με αγορά υπηρεσιών.

Κύριο θέμα συζήτησης υπήρξε το καθεστώς απασχόλησης με αγορά υπηρεσιών και η πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου η οποία κρίνει εσφαλμένη την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας Προνοίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων να θεωρήσει την απασχόληση των εκπαιδευτικών στα απογευματινά και βραδινά εκπαιδευτικά προγράμματα ως εργασία με αγορά υπηρεσιών.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ συν. Γιώργος Κωνσταντίνου ανάλυσε την μέχρι τώρα πορεία του αγώνα των εκπαιδευτικών και των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ για κατάργηση της απασχόλησης με αγορά υπηρεσιών. Επεξήγησε την σημασία της ενότητας και της κοινής συνδικαλιστικής δράσης για την επίτευξη των στόχων που τέθηκαν για δικαίωση των εργαζομένων.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ ανάλυσε την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου της 8ης Οκτωβρίου 2020 σχετικά με τον δίκαιο αγώνα των εκπαιδευτικών και την σημαντικότητα της στην εκπροσώπηση από τις συντεχνίες.

Οι εκπαιδευτικοί των Μουσικών Σχολείων εξέλεξαν στην συνέχεια το νέο συμβούλιο του επαγγελματικού συνδέσμου τους ΠΕΚΑΜΟΥΣ. Όλα τα μέλη του ΠΕΚΑΜΟΥΣ είναι μέλη των συνδικαλιστικών οργανώσεων ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΕΥ ΠΕΟ.

mousiko sxoleio1

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ Γιώργος Κωνσταντίνου εκ μέρους του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Δημοσίων Υπηρεσιών της ΣΕΚ εύχεται Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση με αγάπη και υγεία σε όλους.
 
Αυτές τις άγιες μέρες μεγάλη μερίδα των μελών της ΟΕΚΔΥ μάχονται στο αγώνα για την στήριξη της λειτουργίας των κρατικών νοσηλευτηρίων. Είναι απαραίτητο για την λειτουργία των νοσοκομείων να παρέχονται υπηρεσίες: καθαριότητας, βοήθειας στο έργο των νοσηλευτών, αποστείρωση εργαλείων και ιατρικών εξοπλισμών, σίτιση των ασθενών, πλύσιμο, αποστείρωση του ιματισμού των νοσοκομείων, μεταφορές ασθενών και εξοπλισμού, γραμματειακή υποστήριξη, προμήθεια υλικών και αναλωσίμων, αιμοληψίες, αιμοδοσίες, κλπ.
 
Ευχαριστούμε όλο το προσωπικό των νοσοκομείων και ιδιαίτερα τους αφανείς ήρωες που στελεχώνουν τα κρατικά νοσοκομεία, βρίσκονται και αυτοί στην πρώτη γραμμή και είναι: Καθαρίστριες/στες, Βοηθοί Θαλάμου, Αποστειρωτές, Μάγειρες, Εργάτες μαγειρείου, Κλητήρες, Οδηγοί Ασθενοφόρου, Βοηθοί Αιμοδοσίας/ Αιμοληψίας, Επιστάτες, Γενικοί Βοηθοί, Γραμματειακό Προσωπικό, Προσωπικό Πλυντηρίων Ιματισμού, Προσωπικό Νοσοκομειακών Εργαστηρίων, κ.α.. 
 
Η ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τα μέλη της για διαχείριση όλων των θεμάτων/ προβλημάτων που υπάρχουν στους χώρους εργασίας. Με υπευθυνότητα και πειθαρχία στα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση, θα καταφέρουμε σύντομα, να ξεπεράσουμε την πανδημία, να επανέλθουμε στην ομαλότητα και να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των μελών μας.
 
Μεγάλη Τετάρτη,15 Απριλίου 2020

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις ΟΕΚΔΥ - ΣΕΚ και ΠΑΣΥΕΚ - ΠΕΟ έχουν αποφασίσει την αναστολή της 24ωρης απεργίας του προσωπικού
των Σχολικών Εφορειών η οποία είχε εξαγγελθεί για τις 17 Μαρτίου 2020.

Η απόφαση για αναστολή της απεργίας οφείλεται στην απρόσκοπτη εφαρμογή των μέτρων που λαμβάνονται για αντιμετώπιση της επιδημίας του κορωνοϊού
COVID -19 στα σχολεία.

Οι προσπάθειες για εφαρμογή της κατ΄ αρχή συμφωνίας για την ίση και δίκαιη μεταχείριση του προ- σωπικού των Σχολικών Εφορειών
με του αντίστοιχου προσωπικού στο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα συνεχίζονται. Σε περίπτωση που διαφανεί ότι δεν υπάρχει θετική
ανταπόκριση, τα απεργιακά μέτρα θα εφαρμοστούν σε χρόνο που θα αποφασισθεί στη συνέχεια.

Το προσωπικό του κλάδου καθαριότητας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας κατήλθεσε επ’ αόριστόν απεργία διαμαρτυρόμενο για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργήσει η Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ Λευκωσίας στα δημόσια νοσηλευτήρια της επαρχίας. Το προσωπικό του Νοσοκομείου Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Γ’ κατήλθε σε μονόωρη στάση εργασίας για συμπαράσταση των συναδέλφων τους και για να διαμαρτυρηθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο νοσοκομείο που εργάζεται. Αύριο τα μέτρα θα κλιμακωθούν με την συμμετοχή όλου του Ωρομίσθιου Προσωπικού που στελεχώνει το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ Λευκωσίας έχει «αποψιλώσει» σημαντικά τμήματα του νοσοκομείου με ευνοιοκρατικές τοποθετήσεις για εξυπηρέτηση συμφερόντων που είναι ξένα προς την εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η τοποθέτηση μεγάλου αριθμού καθαριστριών σε άλλα καθήκοντα, ακόμη καικαθήκοντα προϊστάμενων χωρίς καμία διαδικασία και μειώνοντας σημαντικά τον αριθμό καθαριστριών που ασχολούνται με την καθαριότητα στο νοσοκομείο. Η ανεπαρκής στελέχωση του τομέα καθαριότητας θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Πέραν των ευνοιοκρατικών μετακινήσεων σε «πόστα βολέματος»η Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ Λευκωσίας έχει δημιουργήσει εντάσεις εντός του νοσοκομείου διαχωρίζοντας το προσωπικό σε «στρατόπεδα» αναλόγως του ποιος είναι ο προϊστάμενος. Τορπιλίζει επίσης την καλή συνεργασία που έχει επιδειχθεί από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις παραβιάζοντας τους κανονισμούς εργασίας που είχε το προσωπικό μέχρι σήμερα και αρνούνται τον διάλογο για επίλυση προβλημάτων. Οι συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ οι οποίες εκπροσωπούν το Ωρομίσθιο Προσωπικό των κρατικών νοσηλευτηρίων είχαν δώσει πίστωση χρόνου και βοήθεια στον ΟΚΥπΥ για να βελτιώσει την λειτουργία των κρατικών νοσηλευτηρίων. Η καλή διάθεση και συνεργασία δεν έχει εκτιμηθεί από την συγκεκριμένη Διεύθυνση του ΟΚΥπΥ. Τα μέχρι σήμερα γεγονότα οδηγούν σε υποψία ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη προσπάθεια διάλυσης των κρατικών νοσοκομείων. Ο αγώνας των εργαζομένων και των συνδικαλιστικών οργανώσεων τους θα ενταθεί μέχρι να επέλθει η εύρυθμη λειτουργία των κρατικών νοσοκομείων προς όφελος των ασθενών και της κοινωνίας γενικότερα. ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ 30 Ιανουαρίου 2020

Η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κυβερνητικοστρατιωτικών και Δημοσίων Υπηρεσιών (Ο.Ε.Κ.Δ.Υ.) ΣΕΚ διοργανώνει επιχορηγημένη 4ήμερη εκδρομή στην Θεσσαλονίκη στις 19 μέχρι 22 Μαρτίου 2020. Δικαίωμα συμμετοχής στην εκδρομή έχουν τα μέλη της Ομοσπονδίας μαζί με ένα συνοδό.  

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

• Επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Για κρατήσεις θέσεων απαραίτητη προκαταβολή ύψους €120. 

•  Μέχρι τις  31/01/2020 θα πρέπει να πληρωθεί/εξοφληθεί το υπολειπόμενο ποσό της εκδρομής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα, με απευθείας πτήση της AEGEAN.

• 1 αποσκευή 23 κιλά και 1 χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά.

• Φόροι Αεροδρομίων • Διαμονή 3 βράδια στο Ξενοδοχείο IMPERIAL PALACE  4* , με πρόγευμα.

• Μεταφορές από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο και αντιστρόφως.

• Εκδρομή στην Έδεσσα και Λουτρά Πόζαρ   

• Ειδικός φόρος διανυκτέρευσης ξενοδοχείου.

• Ασφάλεια Ταξιδιού.

• Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

• Φαγητά & Ποτά

• Οτιδήποτε άλλο δεν αναφέρεται στην περιγραφή

 

Πτήσεις AEGEAN

Αναχώρηση: Λάρνακα – Θεσσαλονίκη 19/03/2020 OA 553 17:10 - 19:10

Επιστροφή: Θεσσαλονίκη – Λάρνακα 22/03/2020   OA 552 19:50 - 21:40

 

Τιμές κατά άτομο για Μέλη ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ

Ξενοδοχείο   Μονόκλινο Δίκλινο Τρίκλινο IMPERIAL PALACE 4* €309 €239 €219

Τιμές κατά άτομο για μη Μέλη και Συνοδούς Μελών

Ξενοδοχείο   Μονόκλινο Δίκλινο Τρίκλινο IMPERIAL PALACE 4* €459 €389 €369

                                                                          

Πρόγραμμα Εκδρομής  

1η Μέρα: Άφιξη στην Θεσσαλονίκη στις 19:10. Μετάβαση στο ξενοδοχείο με τουριστικά λεωφορεία. Ελεύθερος χρόνος.                   

2η Μέρα:  Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 9:00 με προορισμό τα λουτρά Πόζαρ (οι τολμηροί μπορούν να κολυμπήσουν στα Ιαματικά νερά). Επόμενος σταθμός η Έδεσσα. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος.

3η Μέρα: Ελεύθερη μέρα για βόλτα και ψώνια στην Θεσσαλονίκη

4ηΜέρα: Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση από το ξενοδοχείο στις 17:00 για επιστροφή στην Κύπρο.  

 

* Το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί αναλόγως αναγκών

* Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα κεντρικά γραφεία της ΣΕΚ (22849849) καθώς και στους οργανωτικούς γραμματείς της ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ

Σελίδα 1 από 2

Επαγγελματικές Ομοσπονδίες

Ο.Υ.ΞΕ.Κ.Α. - ΣΕΚ
ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Ο.Υ.ΞΕ.Κ.Α - ΣΕΚ
ΔΟΜΗ - ΣΩΜΑΤΑ
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΦΟΥ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ
ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ
ΤΑΞΙΔΙΑ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ - ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΕΚ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ
ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ
ΑΛΛΟΙ ΝΟΜΟΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΠΑΦΟΥ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΑΠΕΡΓΙΕΣ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 3.3.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HOLIDAY INN 14.3.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 11.9.2011
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HOLIDAY INN 6-11.9.2012
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ HILTON 2-6.7.2013
ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ
Ο.ΜΕ.ΠΕ.ΓΕ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της ΟΜΕΠΕΓΕ - ΣΕΚ
Καταστατικό
Αποφάσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ
Επικοινωνία
Ο.Ε.Κ.Δ.Υ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.Ε.Κ.Δ.Υ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΕΝΤΥΠΑ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Επικοινωνία
Ο.ΒΙ.Ε.Κ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.ΒΙ.Ε.Κ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΕΝΤΥΠΑ - ΑΙΤΗΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
14ο Παγκύπριο Συνέδριο
Επικοινωνία
Ο.Η.Ο. - ΣΕΚ
Ο.Ι.Υ.Κ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.Ι.Υ.Κ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΑΞΙΔΙΟΥ / ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΑΙΜΟΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ
Επικοινωνία
Εκδηλώσεις
12ο Παγκύπριο Συνέδριο
Ο.ΟΙ.Μ. - ΣΕΚ
Οι αξιωματούχοι της Ο.ΟΙ.Μ. ΣΕΚ
Καταστατικό
Ανακοινώσεις Επαγγελματικών Θεμάτων
Ταμείο Ευημερίας
Επικοινωνία

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo