Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 15:25

9η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη Τμήματος Εργαζόμενης Νεολαίας ΣΕΚ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 9η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη του Τμήματος Εργαζόμενης Νεολαίας ΣΕΚ, στις 12 Ιουνίου 2015.

Στη Συνδιάσκεψη απεύθυναν χαιρετισμό ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΣΕΚ Ανδρέας Μάτσας, η κα Νίκη Παπά εκ μέρους του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, ο κ Παναγιώτης Σεντώνας πρόεδρος του ΟΝΕΚ, η κα Δέσποινα Χαπούπη πρόεδρος του ΣυΝΚ και η κα Antoinette Cefai εκ μέρους των Ευρωπαϊκών Συνδικάτων της ETUC.

Των εργασιών της Συνδιάσκεψης προέδρευσε ο Γενικός Οργανωτικός της ΣΕΚ Πανίκος Αργυρίδης, ενώ εισηγητική ομιλία κατέθεσε ο Γραμματέας του Τμήματος Νεολαίας Τάσος Κακουλλής.

Τη δράση του Τμήματος Νεολαίας της ΣΕΚ παρουσίασε η Εκτελεστική Γραμματέας Λουκία Παπαμιχαήλ και ακολούθως οι αντιπρόσωποι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για σχέδια και ευκαιρίες χρηματοδότησης για νέους μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων από τον κ Γιώργο Γιωργάκη, διευθύνων σύμβουλο της EuroSuccessConsulting και επίσης για την εργασιακή εκμετάλλευση των νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας από τον Ζάχο Φυσεντζίδη.

Επιπρόσθετα, οι αντιπρόσωποι ενέκριναν ψηφίσματα  για την αντιμετώπιση της ανεργίας, για το Κυπριακό, για την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, για την αντιμετώπιση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας και για την προώθηση της ισότητας μεταξύ των δύο φύλων.

Τέλος, οι αντιπρόσωποι της Συνδιάσκεψης επικύρωσαν τα μέλη της Γραμματείας του Τμήματος και τα νέα μέλη του Γενικού Συμβουλίου.

Η νέα Γραμματεία απαρτίζεται από τους:

Τάσο Κακουλλή – Γενικό Γραμματέα

Γιάννη Τσουρή – Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα

Ζάχο Φυσεντζίδη – Ταμία

Νικηφόρο Παφίτη - Μέλος

Νίκο Καλαθά - Μέλος

Νίκο Κολιανδρή - Μέλος

Αντώνη Χριστοδούλου - Μέλος

Κωνσταντίνο Χ’΄Κωνσταντή – Μέλος

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo