Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 11:30

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΧΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΣΕΚ

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΕΚ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ο Οργανισμός Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής Μελών (ΟΒΠΖΜ)  - ΣΕΚ δέχεται προσφορές για τις πιο κάτω ανάγκες του, που αφορούν τη λειτουργία των εξοχικών κατοικιών της ΣΕΚ στο Παραλίμνι, στο Πισσούρι, στην Πάφο, στον Κ. Αμίαντο και στα Καννάβια.

Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε την πιο κάτω κατηγορία που σας ενδιαφέρει.-     

Οι προσφορές θα πρέπει να αποσταλούν προς την επιτροπή προσφορών της ΣΕΚ (στο κιβώτιο προσφορών που βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της ΣΕΚ στη Λευκωσία, Λεωφόρος Στροβόλου 11, 2018 Στρόβολος) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15 Απριλίου 2015.

Οι προσφορές θα πρέπει να απευθύνονται προς τον πρόεδρο του Οργανισμού, κ Πανίκο Αργυρίδη, Γενικό Οργανωτικό ΣΕΚ.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22 849849.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ή πρόσωπα, θα πρέπει να εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους που απορρέουν από τις διατάξεις την νομοθεσίας που ισχύουν στη Κυπριακή Δημοκρατία, σε σχέση με την προστασία των εργαζομένων τους, την ασφάλεια  και τις συνθήκες εργασίας.  Επίσης στις περιπτώσεις που υπάρχουν Συλλογικές Συμβάσεις νοείται ότι θα πρέπει να τηρούνται.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις ή άτομα, δεν επιτρέπεται να απασχολούν για τις εργασίες που θα γίνονται στη ΣΕΚ, πρόσωπα τα οποία βρίσκονται παράνομα στην Κυπριακή Δημοκρατία ή πρόσωπα που δεν κατέχουν τη νενομισμένη άδεια απασχόλησης όπως προνοείται από την οικεία Νομοθεσία.

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo