Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου 2014 13:06

Απόψε τα 70 χρονα της ΣΕΚ

Απόψε τα 70 χρονα της ΣΕΚ

στην παρουσία του προέδρου Αναστασιάδη

 

Με επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί απόψε 29 Οκτωβρίου 2014 στις 8.30 στο ξενοδοχείο «HILTONPARK» στη Λευκωσία, η ΣΕΚ θα γιορτάσει τα 70α της γενέθλια και θα αποτιμήσει το έργο επτά δεκαετιών χαράσσοντας μεσούσης της κρίσης νέα πορεία πλεύσης υπέρ των εργατικών, κοινωνικών κι εθνικών δικαίων.

Στην επετειακή εκδήλωση θα παραστεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ο οποίος θα απευθύνει χαιρετισμό. Επετειακή ομιλία θα εκφωνήσει ο γ.γ. της ΣΕΚ  Νίκος Μωυσέως ο οποίος θα αναφερθεί στους κομβικούς σταθμούς της 70χρονης πορείας ενώ θα προσδιορίσει  τις θέσεις του Κινήματος στα καίρια εργατικά, κοινωνικά, οικονομικά ζητήματα, διατρανώνοντας παράλληλα τη θέληση ηγεσίας και στελεχών να κρατήσουν ψηλά τη σημαία του αγώνα για απαλλαγή της νήσου από τον Τροϊκανό ζυγό.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει και ο αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων (ETUC) Πάτρικ Ίτσερ της οποίας η ΣΕΚ είναι ενεργό μέλος, συμμετέχοντας ανελλιπώς στους πανευρωπαϊκούς αγώνες υπέρ των εργαζομένων και του κοινωνικού κράτους.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα προβληθεί κινηματογραφικό οδοιπορικό για τα 70 χρόνια ζωής της ΣΕΚ. Η όλη εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ζωντανό μουσικό πρόγραμμα.

 

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo