Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 13:26

Πισσούρι ΣΕΚ

Πισσούρι ΣΕΚ

1. Η είσοδος στα διαμερίσματα θα επιτρέπεται μόνο, με την παρουσίαση στους υπεύθυνους των διαμερισμάτων, της πολιτικής ταυτότητας του δικαιούχου και της απόδειξης πληρωμής. Με βάση το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας, πρέπει να έχετε μαζί σας το SAFE PASS και το οποίο πρέπει να παρουσιάζετε σε περίπτωση ελέγχου από την Αστυνομία ή άλλες αρμόδιες αρχές.

2. Δεν επιτρέπεται η παραμονή στα διαμερίσματα περισσοτέρων ατόμων, από αυτούς που δηλώθηκαν στην κράτηση που έχει γίνει.

3. Ώρα άφιξης στα διαμερίσματα: Από 3μ.μ. μέχρι τις 8μ.μ. Μετά τις 8 μ.μ. δεν θα υπάρχει υπηρεσία για την παραχώρηση κλειδιών. Ώρα αναχώρησης: Το αργότερο μέχρι τις 10π.μ. ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.

4. Τα διαμερίσματα είναι πλήρως εξοπλισμένα. Χρειάζεται να πάρετε μαζί σας μόνο τα προσωπικά σας είδη (πετσέτες προσώπου και μπάνιου, καθώς επίσης και είδη καθαρισμού). Σεντόνια και μαξιλαροθήκες θα σας δοθούν. Κουίλτ δεν θα παραχωρούνται και όσοι θέλουν μπορούν να φέρουν τα δικά τους.

5. Η καθαριότητα του διαμερίσματος κατά την παραμονή σας αποτελεί δική σας ευθύνη. Κατά την αναχώρηση σας πρέπει να παραδίδετε το διαμέρισμα καθαρό, το οποίο θα επιθεωρείται από τον υπεύθυνο. Σεβαστείτε αυτούς που θα παραμείνουν στο διαμέρισμα μετά από εσάς.

6. Σημειώνεται επίσης πως θα τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα που αφορούν το Covid 19. (Επιπρόσθετες οδηγίες στην ιστοσελίδα της ΣΕΚ)

7. Απαγορεύεται η παραμονή κατοικίδιων ζώων στα διαμερίσματα καθώς επίσης και το άναμμα φουκούς.

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo