Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 18:13

Κενές θέσεις εργασίας στη ΣΕΚ

ΚΕΝH ΘΕΣH ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕΚ ΛΕΜΕΣΟΥ

Γίνεται δεκτή η υποβολή αίτησης για θέση Οργανωτικού Γραμματέα στο Εργατικό Κέντρο ΣΕΚ ΛΕΜΕΣΟΥ.

Απαιτούμενα προσόντα:

1. Απολυτήριο Λυκείου. Η κατοχή Πανεπιστημιακού τίτλου θα θεωρηθεί ως πρόσθετο προσόν.
2. Ακεραιότητα χαρακτήρα, διοικητική και οργανωτική ικανότητα, πρωτοβουλία, υπευθυνότητα και ευθυκρισία.
3. Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής καθώς και της Αγγλικής γλώσσας.

Οι αιτητές πρέπει να είναι πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, και να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή έχουν απαλλαγεί νομίμως από αυτές (για άρρενες υποψήφιους).

Καθήκοντα και Ευθύνες:

Εκτελεί συνδικαλιστικά καθήκοντα και εφαρμόζει οτιδήποτε του ανατεθεί σε σχέση με τους σκοπούς και τη δράση της ΣΕΚ. Λεπτομέρειες για τα καθήκοντα και ευθύνες της θέσης θα δίδονται στους ενδιαφερομένους με την παραλαβή της αίτησης από τα κεντρικά ή επαρχιακά γραφεία της ΣΕΚ. Ανάλογα με τις ανάγκες της ΣΕΚ, οι υπάλληλοι μπορεί να εργάζονται και εκτός του συνηθισμένου ωραρίου εργασίας που λειτουργούν τα γραφεία της ΣΕΚ, τόσο εντός όσο και εκτός της έδρας απασχόλησης τους.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να επιτύχουν σε γραπτή εξέταση.

Περαιτέρω πληροφορίες για τη γραπτή εξέταση θα αποσταλούν στους υποψήφιους που θα πληρούν τα πιο πάνω προσόντα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλης επικοινωνίας. Με βάση την σειρά επιτυχίας στις γραπτές εξετάσεις, αριθμός υποψήφιων, που πληροί τα απαιτούμενα προσόντα του Σχεδίου Υπηρεσίας των θέσεων, ίσος με το τετραπλάσιο των κενών θέσεων, ή εξαπλάσιος στην περίπτωση μιας κενής θέσης, θα κληθεί σε προφορική εξέταση. Σε περίπτωση που ο αριθμός των επιτυχόντων είναι μικρότερος θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη όλοι όσοι έχουν επιτύχει.

Υποβολή Αιτήσεων:

Οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν στο ειδικό έντυπο της ΣΕΚ με τίτλο:
“ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΣΕ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕΚ”
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν έντυπα αιτήσεων αποτεινόμενοι στα επαρχιακά γραφεία της ΣΕΚ Λεμεσού, Κ. Οικονόμου 21, Λεμεσός, τηλέφωνο 25861000.

Οι αιτήσεις πρέπει να συμπληρώνονται χειρόγραφα και να παραδίδονται με το χέρι στο γραφείο του Επαρχιακού Γραμματέα μέχρι τις 31/03/2021, μεταξύ των ωρών 08.30π.μ.-13.00μ.μ. και 14.30μ.μ. - 17.30μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός των αργιών).

Οι αιτήσεις μπορούν να αποσταλούν και μέσω του Ταχυδρομείου, με συστημένη επιστολή με ένδειξη:
«Επαρχιακό Γραμματέα ΣΕΚ Λεμεσού, Κ. Οικονόμου 21, Τ.Θ. 50266, 3602 Λεμεσός».

Λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία, αιτήσεις θα γίνονται δεκτές και ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση που αναγράφεται στο έντυπο υποβολής αίτησης.

Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών ή άλλων προσόντων και εγγράφων που καθορίζονται στην αίτηση που θα συμπληρώσουν.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΜΟΝΙΜΗΣ ΘΕΣΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΗΣ ΣΕΚ ΣΤΟ ΠΙΣΣΟΥΡΙ

Η ΣΕΚ και ο Οργανισμός Βελτίωσης Ποιότητας Ζωής Μελών (ΟΒΠΖΜ) – ΣΕΚ, δέχεται αιτήσεις, για πλήρωση μίας θέσης συντηρητή των εξοχικών κατοικιών της, στο συγκρότημα στο Πισσούρι. Η αίτηση πρόσληψης και το σχέδιο υπηρεσίας, που καταγράφονται η μισθοδοσία, τα καθήκοντα και ευθύνες, τα απαιτούμενα προσόντα και άλλες πρόσθετες πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα της ΣΕΚ στη διεύθυνση www.sek.org.cy.

Η αίτηση πρόσληψης, θα πρέπει να συμπληρωθεί και να επιστραφεί με όλα τα απαιτούμενα, στον Γενικό Ταμία της ΣΕΚ, στη διεύθυνση Λεωφόρος Στροβόλου 11, 2018 Στρόβολος μέχρι την Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021 και ώρα 5:00 μμ.

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo