Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 14:02

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΚ

Ενόψει των γιορτών του Πάσχα, η ΣΕΚ στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τον εργοδοτικό κόσμο και προς το σύνολο της κοινωνίας.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και μέσα από τις δοκιμασίες και τα Πάθη της Αγίας Εβδομάδας, ας αναλογιστούμε όλοι μας τον ρόλο που μπορούμε να διαδραματίσουμε έτσι ώστε να επέλθει όσο το δυνατό συντομότερα η ίαση και παράλληλα, να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ανάκαμψη της οικονομίας και η επιστροφή στην εργασιακή και κοινωνική ομαλότητα και συνοχή.

Η ΣΕΚ υπενθυμίζει πως, είναι ευθύνη όλων μας, να κερδίσουμε πρωτίστως, τη μάχη για τη ζωή.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Προς αυτή την κατεύθυνση, επιβάλλεται, να διατηρήσουμε τη μέγιστη υπευθυνότητα, υπομονή, πειθαρχία και αλληλεγγύη.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Μένουμε σπίτι για να σπάσουμε την αλυσίδα του κορονοϊού.

Αγωνιζόμαστε και διεκδικούμε για να διατηρήσουμε την αλυσίδα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας μέσα από την εργασία, αποτρέποντας τις απολύσεις και την εξαθλίωση της απασχόλησης. Στηρίζουμε τους εργαζόμενους και την επιχειρηματικότητα η οποία σέβεται και αναγνωρίζει τη συμβολή των εργαζομένων στην ανάπτυξη και ευημερία.

Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε, ζητώντας τη μέγιστη κοινωνική ευθύνη από όλους.

Σεβόμαστε και στηρίζουμε όλες τις επαγγελματικές ομάδες που συνεχίζουν να λειτουργούν με επάρκεια και επαγγελματισμό για να μπορεί να διατηρείται ζωντανή η ελπίδα, η δυνατότητα και η προοπτική ανάκαμψης. Ιδιαίτερα, εκφράζουμε την εκτίμηση, τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας προς όλους τους εργαζόμενους στις ουσιώδεις υπηρεσίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Τούτες τις Άγιες μέρες, η ΣΕΚ εύχεται σε όλες και όλους, δύναμη, αυτοσυγκράτηση, πίστη και σεβασμό προς την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, όπως επίσης και πειθαρχία προς τις οδηγίες και τα μέτρα που εξαγγέλλονται από το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να περάσουμε ένα διαφορετικό μεν, αλλά το ίδιο ευλογημένο Πάσχα.

ΣΕΚάθε αγώνα μαζί- μπορούμε, συνεχίζουμε με σιγουριά και θα τα καταφέρουμε.

Καλή Ανάσταση.

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo