Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Σάββατο, 14 Ιουλίου 2018 11:00

Κατασκήνωση ΣΕΚ στα Καννάβια - Χρωματίζουμε τις διακοπές των παιδιών σας!

Τα καλοκαίρια μοναδικά. Το παιχνίδι ξέγνοιαστο. Οι αναμνήσεις αξέχαστες. Η κατασκήνωση… Αληθινή. Οι φιλίες δυνατές. Η δράση καθημερινή και οι αναβαθμισμένες δραστηριότητες συνθέτουν το ημερήσιο πρόγραμμα από μια ομάδα ανθρώπων που συμβάλλουν καθοριστικά ώστε να παιδιά να διαβιούν χαρούμενα και με ασφάλεια.

Η ΣΕΚ  κάθε χρόνο επιμελείται με πολλή υπευθυνότητα τον χώρο της κατασκήνωσης και προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά μελών και μη μελών να χρωματίσουν τις διακοπές τους μακριά από τον καύσωνα και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Τα πρόσωπα χαρωπά δημιουργούν καθημερινά και εκφράζουν το ταλέντο και τις δεξιότητες τους μέσα από μια πλειάδα καθημερινών δραστηριοτήτων. Από την ώρα που εισέρχεσαι στον κατασκηνωτικό χώρο από τη μεγάλη εξωτερική καγκελόπορτα αλλάζει η διάθεση σου από τη χαρούμενη ατμόσφαιρα που επικρατεί σε ένα καθαρό παραδεισένιο περιβάλλον με τις μυρωδιές του πεύκου αλλά και των νόστιμων φαγητών που ετοιμάζονται με επιμέλεια και πολλή φροντίδα.

Στολίδι της κατασκήνωσης η υπερσύγχρονη πισίνα η οποία προσφέρει επιπρόσθετη δροσιά στην καθημερινή διαμονή των παιδιών με τη συνεχή επίβλεψη των υπεύθυνων της κατασκήνωσης οι οποίοι παρακολούθησαν πρόγραμμα πρώτων βοηθειών.

Το βράδυ όταν η κούραση πλακώσει και οι κατασκηνωτές οδεύσουν στα δωμάτια τους αναλαμβάνει καθήκοντα νυχτερινός φύλακας ο οποίος επιθεωρεί ολονυχτίς την κατασκήνωση για λόγους επιπρόσθετης ασφάλειας.

Η ΣΕΚ θα συνεχίσει να προσφέρει τη δυνατότητα στα παιδιά να απολαμβάνουν τις διακοπές τους ευχάριστα, δημιουργικά, σε ασφαλείς και υγιείς συνθήκες. Αυτό αποτελεί μέρος της κοινωνικής προσφοράς του Κινήματος, που έχει ως κύριο μέλημα του την προσφορά προς τα μέλη και την κοινωνία γενικότερα.

κατ2

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo