Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 16:29

Καθαρή εντολή προόδου και ενότητας - Η ΣΕΚ θα στηρίξει την πορεία Αναστασιάδη προς τη νέα εποχή

Καθαρή εντολή προόδου και ενότητας

Η ΣΕΚ θα στηρίξει την πορεία Αναστασιάδη προς τη νέα εποχή

Η Κύπρος από το βράδυ της περασμένης Κυριακής εισήλθε σε μια νέα εποχή. 

Το αποτέλεσμα των εκλογών με την καθαρή εντολή προς τον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη να κυβερνήσει τον τόπο για την επόμενη πενταετία, αποτελεί σημείο αναφοράς.  Το 56% δείχνει το δρόμο για το αύριο που πρέπει να είναι πολύ καλύτερο από το παρελθόν, όταν η χώρα βρέθηκε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Η πρώτη πενταετία Αναστασιάδη αφιερώθηκε στην προσπάθεια διόρθωσης και ανάκαμψης της οικονομίας.  Η δεύτερη θα πρέπει να αφιερωθεί στην ανάπτυξη.

Μια ανάπτυξη που θα δημιουργεί πρόοδο και ευημερία για όλους και ιδιαίτερα για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Η νέα πενταετία θα πρέπει να στοχεύει στην ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, στην εμπέδωση της αξιοκρατίας και της ακόμα μεγαλύτερης κοινωνικής δικαιοσύνης.

Η δημιουργία ενός δυνατού εσωτερικού μετώπου με την αξιοποίηση όλων των διαθέσιμων πολιτικών και παραγωγικών δυνάμεων, όπως και η ακόμα μεγαλύτερη συνεργασία της Λευκωσίας με την Αθήνα και τον απανταχού Ελληνισμό, πρέπει να είναι στις άμεσες προτεραιότητες του επανεκλεγέντα προέδρου της Δημοκρατίας.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο που διαθέτει η Κύπρος στον αγώνα που διεξάγει για δίκαιη και βιώσιμη λύση του κυπριακού προβλήματος.

Σ’ αυτή την πορεία «της καθαρής εντολής προς την πρόοδο και την ενότητα», η ΣΕΚ συγχαίροντας τον πρόεδρο για την επανεκλογή του, δηλώνει με απόλυτη σαφήνεια ότι θα συμμετάσχει με όλες τις δυνάμεις της και θα δώσει οξυγόνο στήριξης και συνεργασίας στον πρόεδρο Αναστασιάδη, για να οδηγήσει τον τόπο με σταθερά βήματα ακόμα πιο μπροστά.

5 Φεβρουαρίου 2018

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo