Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017 18:46

ΣΕΚ και Οργάνωση Πολυτέκνων εξέτασαν καίρια κοινωνικά ζητήματα - Να αρθούν οι αδικίες σε βάρος των επιδομάτων τέκνων και μάνας

Τη διακηρυγμένη θέση της ΣΕΚ για την ανάγκη εκπόνησης γενικής φορολογικής μεταρρύθμισης που θα πρέπει να βρίσκεται μέσα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του τόπου, υποστηρίζει η Παγκύπρια Οργάνωση Πολυτέκνων (Π.Ο.Π.).

Το θέμα απασχόλησε πρόσφατη συνάντηση της ΣΕΚ με αντιπροσωπεία της Π.Ο.Π. στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το πιο πάνω θέμα, με την οργάνωση των πολυτέκνων να υπογραμμίζει πως πρέπει να αρθούν αδικίες που προέκυψαν - κυρίως το 2011 σε βάρος του επιδόματος τέκνων και του επιδόματος μάνας. Ήδη για διόρθωση των πιο πάνω η Π.Ο.Π. βρίσκεται σε επαφή με την υπουργό Εργασίας.

Η ΣΕΚ, η οποία το 2011 διαφώνησε έντονα με το κουτσούρεμα του επιδόματος τέκνου και της φοιτητικής χορηγίας, ενημέρωσε την Π.Ο.Π. πως για το θέμα της φορολογικής μεταρρύθμισης απέστειλε σχετική επιστολή - αίτημα προς τον υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

ΣΕΚ και Π.Ο.Π. συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή και διαβούλευση για προώθηση των σχετικών ζητημάτων.

Από πλευράς ΣΕΚ στη συνάντηση πήραν μέρος ο γ.γ. και ο α.γ.γ. Ανδρέας Φ. Μάτσας και Μιχάλης Μιχαήλ, αντίστοιχα, καθώς επίσης και ο Χρίστος Καρύδης υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομικών Μελετών. Από πλευράς Π.Ο.Π. της αντιπροσωπείας ηγείτο ο πρόεδρος της Οργάνωσης Ντίνος Ολύμπιος και ο γενικός γραμματέας Λούκας Παναγιώτου.

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo