Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016 15:42

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΤΥΧΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ

Οι Συνδικαλιστικές Οργανώσεις ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ και ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ, οι οποίες εκπροσωπούν την πλειοψηφία των εργαζομένων στο τμήμα Δασών εκφράζουν τα ειλικρινή συλλυπητήρια και την στήριξη τους προς τις οικογένειες των δύο Δασοπυροσβεστών  που έχασαν τη ζωή τους την ώρα του καθήκοντος.   Καλούν την πολιτεία να στήριξη με άμεσο και έμπρακτο τρόπο τις οικογένειες των θυμάτων.

Εκφράζουν τα συγχαρητήρια τους στους δασοπυροσβέστες μέλη τους και στους άλλους  εργαζομένους που με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό δίνουν τη μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς και για προστασία του φυσικού πλούτου του τόπου μας.

Η  σωματική ακεραιότητα και η ζωή των Δασοπυροσβεστών, αλλά και όλων όσων συμμετέχουν και βοηθούν στη κατάσβεση πυρκαγιών θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα όλων,  έτσι ώστε να μην έχουμε άλλα θύματα. Επαναφέρουν το πάγιο αίτημα τους και ζητούν από την Διεύθυνση του Τμήματος Δασών αλλά και από την Υπουργό Εργασίας και το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου της, Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, να εποπτεύσουν περεταίρω και να επιβεβαιώσουν ότι λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα ασφάλειας του προσωπικού.

Εκ των Συντεχνιών

ΟΕΚΔΥ ΣΕΚ & ΠΑΣΥΕΚ ΠΕΟ

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo