Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 14:38

Συνάντηση Παγκύπριας Συντεχνίας Τραπεζικών Υπαλλήλων ΠΑ.ΣΥ.Τ.Υ. [ΟΙΥΚ –ΣΕΚ] με τον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου

Η ηγεσία της νεοσύστατης Παγκύπριας Συντεχνίας Τραπεζικών Υπαλλήλων ΠΑΣΥΤΥ [ΟΙΥΚ –ΣΕΚ] συναντήθηκε χθές με τον Σύνδεσμο Τραπεζών Κύπρου. Ήταν η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών η οποία είχε φιλοφρονητικό χαραχτήρα. Εκ μέρους της συντεχνιακής πλευράς συμμετείχαν, ο γενικός γραμματέας της ΣΕΚ Ανδρέας Φ. Μάτσας, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ  Ελισσαίος Μιχαήλ, ο πρόεδρος της ΠΑΣΥΤΥ Ανδρέας  Χριστοφή και ο αντιπρόεδρος Γιώργος Γεωργίου.

Έγινε ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στον Τραπεζικό χώρο  της Κύπρου και τις μεγάλες προκλήσεις που  προκύπτουν  λόγω της ψηφιοποίησης των τραπεζικών υπηρεσιών.

Ο Σύνδεσμος Τραπεζών αποδέχθηκε εισήγηση της ΠΑΣΥΤΥ όπως γίνουν κοινά σεμινάρια για επιμόρφωση του προσωπικού γύρω από τα νέα τραπεζικά  δεδομένα στην Ευρώπη και εκπαίδευση στην τεχνολογία της ψηφιοποίησης. Προς τούτο, συμφωνήθηκε όπως αξιοποιηθεί η συμμετοχή του συνδικαλιστικού κινήματος της ΣΕΚ στη Ευρωπαϊκή Ομοσπονδίας Συνδικάτων Ιδιωτικού Τομέα, UΝΙ Europa, με την οποία ο Σύνδεσμος Τραπεζών συνεργάζεται σε διάφορα επίπεδα. Οι επαφές των δύο πλευρών θα συνεχισθούν, αναδεικνύοντας την περαιτέρω εμπλοκή της νέας συντεχνίας στα τραπεζικά δρώμενα της Κύπρου.

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ [ΟΙΥΚ –ΣΕΚ]

ΛΕΥΚΩΣΙΑ  28/02/2020

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo