Greek Bulgarian English French German Italian Romanian Russian Spanish Turkish
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 12:00

Το γενικό συμβούλιο της ΟΥΞΕΚΑ - ΣΕΚ ενέκρινε τη μεσολαβητική πρόταση της υπουργού Εργασίας • Ολοκληρώνονται την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου οι γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων

Η μεσολαβητική πρόταση της υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στην Ξενοδοχειακή Βιομηχανία, τέθηκε στο μικροσκόπιο συνεδρίας του γενικού συμβουλίου της ΟΥΞΕΚΑ - ΣΕΚ που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο οίκημα της ΣΕΚ στη Λευκωσία.
 
Μετά από λεπτομερή ανάλυση και συζήτηση της πρότασης, το γενικό συμβούλιο ενέκρινε την  πρόταση η οποία διανοίγει ευοίωνες προοπτικές για την τουριστική Βιομηχανία.
 
Ο γ.γ. της Ομοσπονδίας Μιλτιάδης Μιλτιάδους σε δηλώσεις του στην «Εργατική Φωνή» τόνισε ότι το συνδικαλιστικό κίνημα καλεί τους ξενοδοχοϋπάλληλους να υπερψηφίσουν τη συμφωνία η οποία θα εδραιώσει για τέσσερα χρόνια την εργασιακή ειρήνη, ρυθμίζοντας όλα τα εργασιακά ζητήματα που απασχολούσαν τον κλάδο, εδώ και πολλά χρόνια.
 
Οι γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων άρχισαν την περασμένη Τρίτη απο τη Λεμεσό και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στην Πάφο. 

Video

Social Media

facebook creative nerdstwittergoogle plus creative nerdsyoutube creative nerds

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

syndicat-european-logoituc-csi-igb-logointernational-labour-organization-logoylourgio-ergasias-logo